OrtoWrite


Què és OrtoWrite?

OrtoWrite és l’aplicació creada per a professionals de l’educació (pedagogues i mestres), escoles i pares, que permet realitzar un aprenentatge de l’escriptura inicial (a partir dels 5 anys) així com per a consolidar una escriptura sense errors ortogràfics. Està estructurada per nivells, des de P-5 fins a l’edat adulta. També, és una eina molt recomanada per a nouvinguts i per a persones amb dificultats visuals.

Objectius del tractament

Resultats

  • Lectoescriptura
  • Ortografia
  • Gramàtica i Numeració

L’Ortowrite App permet que l’alumne/a treballi de manera totalment autònoma, excepte aquells alumnes que comencen el procés de la lectoescriptura que, al principi, necessiten l’ajuda d’un adult. El professional o familiar podrà conèixer, en tot moment, la tipologia d’error que aquest comet i veure el seu progrés. Només cal dedicar-hi entre 10 i 15 minuts per sessió, durant 4 dies la setmana. Tot i això, no hi ha cap inconvenient en treballar-hi més estona i tants dies a la setmana com es vulgui.

CENTRE PSICOPEDAGÒGIC ONA

Carrer Goya, 4
17220 Sant Feliu de Guíxols (Girona)

Carrer Àngel Guimerà, 11
17240 Llagostera (Girona)

El nostre horari és de tardes de 15.30h a 20.00h de dilluns a dijous i els divendres de 15.30h a 19.15h i als matins a hores convingudes.